Milano Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zeytinyağlı Sarma Tarifi

Aşağa gitmek

Zeytinyağlı Sarma Tarifi Empty Zeytinyağlı Sarma Tarifi

Mesaj tarafından Admin C.tesi Ocak 09, 2016 2:12 am

Sarma öncelikle çok güzel bir ana yemektir, ara sıcaktır, ara soğuktur vesaire herşey söyleyebiliriz. Ama bildiğimiz tek şey çok güzel olduğudur. Genellikle üzüm yaprağından yapılır. Üzüm yaprakları toplanıp kaynar suda haşlanır ve daha sonra salamura yapılır veya direk sarılır. Bu işlemden sonra sarmaya hazır hale gelir. İçine iç pilavı yapılır kıymalı veya kıymasız yörelere göre iç pilavı baharatı farklılık gösterir fakat hepsi çok güzel olur. Bazı bölgelerde sıcak yenir ve ana yemek yerine yenir. Fakat aslında ara soğuktur sarma. Sıcak tüketilmez yapıldıktan sonra dinlenmesi lazım ve soğuk olarak servis edilir ana yemek olarak değilde ara soğuk olarak yenir. Zeytinyağlı sarma tarifimiz bitmiştir.

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 491
Kayıt tarihi : 04/01/16

http://www.dizivia.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz